Xalqaro dividend siyosati tajribalarida “S&P 500 dividend aristocrats” amaliyoti va uni milliy fond bozorida qo‘llash imkoniyatlari - Sherkuziyeva, Nasiba (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada rivojlangan korporatsiyalarda dividend siyosatini tashkil etish amaliyoti, dividend to‘lovlari tahlili hamda dividend siyosatini amalga oshirishda o‘ziga xos jihatlar yoritib berilgan, shuningdek, rivojlangan korporatsiyalar tomonidan dividend siyosatini yuritish tajribalaridan hisoblanuvchi “S&P 500 DIVIDEND ARISTOCRATS” (Dividend aristokratlari) amaliyotini respublikamiz aksiyadorlik jamiyatlari faoliyatida qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.