O‘zbekistonda tadbirkorlik faoliyati va uning barqarorligini ta’minlashda sug‘urtaning o‘rni - Nomozova, Qumri (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatining mamlakatimiz iqtisodiyotidagi o‘rni va uni rivojlantirishning zaruriyati o‘rganilgan. Tadbirkorlik subyektlari faoliyatining rivojlanishi va barqarorligiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar ta’sir darajasini kamaytirish maqsadida sug‘urta faoliyati masalalariga keng ilmiy-nazariy va amaliy jihatlari o‘rganilgan. Tadbirkorlik subyektlari faoliyatining barqarorligini ta’minlash uchun samarali sug‘urtalash masalalariga ilmiy-nazariy va amaliy takliflar ishlab chiqilgan.