Tijorat banklarida raqamli texnologiyalarni joriy qilish xususidagi ilmiy-nazariy qarashlar - N. N. Ro‘ziyev (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada banklar faoliyatini transformatsiya qilishda raqamlashtirning metodologik asoslari, mazkur yo‘nalishda tadqiqot o‘tkazgan va ilmiy yangilik qilgan olimlarning qarashlari, shuningdek, tijorat banklarida an’anaviy xizmat ko‘rsatish usulidan raqamli xizmat ko‘rsatishga o‘tishning ahamiyati va istiqbollari xorijiy mamlakatlarning tajribasi asosida tahlil qilingan.