SUG‘URTA TASHKILOTLARI INVESTITSIYA FAOLIYATINI BOSHQARISH MASALALARI - Kenjayev , Ilhom G‘iyozovich (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada cug‘urta tashkilotlari qo‘shimcha faoliyati bo‘lgan investitsiya faoliyatini iqtisodiy mohiyati hamda uni boshqarish masalalari tahlili keltirilgan. Shuningdek, sug‘urta tashkilotlar ixtiyorida to‘plangan bo‘sh moliyaviy resurslarni investitsiya obyektlariga joylashtirish sohasidagi tajribalarini o‘rganish, sug‘urta tashkilotlarining investitsion jarayonlarda ishtirokini yanada faollashtirish hamda investitsiya faoliyatini boshqarish sohasidagi halqaro qonunchilik normalariga oid masalalar tadqiq etilgan.