Yangi O‘zbekiston oliy ta’lim muassasalarida kadrlar tayyorlash masalalari - Usmonov, Baxodir (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada Yangi O‘zbekiston oliy ta’lim muassasalarida kadrlar tayyorlash sifatini oshirish dolzarb bo‘lib borayotganini hisobga olgan holda, ta’lim amaliyotida qo‘llanilayotgan maxsus davlat dasturining ayrim jihatlari haqida so‘z boradi.