Tog‘ turizmini rivojlantirish manfaatlari yo‘lida investitsiya resurslarini to‘plash mexanizmlarini ishlab chiqish samaralari - Xidirov, Alimardon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqlada tog‘ turizmining mamlakatimiz iqtisodiy-ijtimoiy sohalarda rivojlanishidagi ahamiyati hamda turizmning ushbu sohasini moliyalashtirish yo‘llari atroflicha ko‘rib chiqilgan. Bundan tashqari, muallif tomonida sohani rivojlantirish uchun samarali takliflar berilgan.