Iqtisodiyotning pul mablag‘lari bilan ta’minlanganlik darajasini oshirish yo‘llari - Sindarov, Sherzod; Yusupov, Muxammadali (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqola iqtisodiyotni pul mablag‘lari bilan ta’minlash darajasini oshirish yo‘llarini o‘rganadi. Turli nazariyalar va ilmiy tadqiqotlar asosida iqtisodiyotning barqarorligini ta’minlash va samaradorligini oshirish uchun markaziy banklar, davlat investitsiyalari va moliyaviy tizimlar rolining ahamiyati tahlil qilinadi.