Raqamli iqtisodiyot sharoitida korxonalar innovatsion faoliyatini boshqarish - Saipova, Dilnoza (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada tadbirkorlik subyektlarining raqamli iqtisodiyot sharoitida innovatsion faoliyatni boshqarishning nazariy va amaliy rivojlanish tendensiyalari, shuningdek, raqamli texnologiyalarni joriy etish, yangi biznes modellarini ishlab chiqish, kadrlar malakasini oshirish va innovatsion madaniyatni rivojlantirish masalalari o‘rganilgan.