Ta’lim va ilm-fan sohasida inson kapitali konsepsiyasiyasining amalga oshish bosqichlari yo‘nalishlari - Nasretdinova, Aziza; Bozarov, Elyor (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur tadqiqotda ta’lim va ilm-fan sohasida inson kapitali konsepsiyasining amalga oshirish bosqichlari va yo‘nalishlari tahlil qilingan. Inson kapitalini rivojlantirish jarayonida ta’lim tizimi va ilmiy tadqiqotlar orqali iqtisodiy samaradorlikni oshirish va ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishga erishish imkoniyatlari o‘rganilgan.