Xodimlar bilan hisob-kitoblar hisobining nazariy va normativ-huquqiy asoslari - Ametova , Nasiba (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada baliqchilik xo‘jaliklarida xodimlar bilan hisob-kitoblar hisobining nazariy va normativhuquqiy asoslarini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Xususan, amaldagi normativ-huquqiy hujjatlarga asoslangan holda baliqchilik xo‘jaliklarida hisob siyosatini tuzishni yuksaltirishga doir amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.