Xususiy kredit – kreditning zamonaviy turi sifatida - Abdullaeva, Sharbat; Abdullaev , Sardor (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada xususiy kreditning zamonaviy turi sifatidagi oʻrni, ahamiyati va uning iqtisodiy rivojlanishga ta'siri oʻrganilgan. Tadqiqotda xususiy kreditning xususiyatlari, amaliy koʻrsatkichlari va xalqaro tajribalar asosida uning afzalliklari va muammolari tahlil qilingan. Shuningdek, kredit bozorida innovatsion yondashuvlar va axborot texnologiyalarining roli oʻrganilgan.