Mamlakatimizda uy xo‘jaliklari iqtisodiy faolligini oshirishning ustuvor yo‘nalishlari - Abdullayev S.A. (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada Respublikada kambag‘allikni kamaytirishning ustuvor yo‘nalishlaridan biri sifatida uy xo‘jaliklari iqtisodiy faolligini rag‘batlantirish mexanizmlari ko‘rsatilgan. Xususan, mehnatga haq to‘lash tizimini takomillashtirish, kambag‘allikni qisqartirishda davlatning pul-kredit vositalaridan samarali foydalanish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.