Инвестицион лойиҳа рисклари моҳияти ва турлари - Душабоев , Жахонгир (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Мақолада инвестицион рискларнинг моҳияти ва турлари бўйича илмий қарашлар ва таърифлар келтирилган. Таърифлар асосида инвестицион рискларни гуруҳлаштириш ва таснифлаш бўйича таклифлар берилган. Шунингдек таснифлаш мезонлари ва бошқариш омиллари баён этилган.