Ijtimoiy xizmatlat sohasini rivojlanish tendentsiyalari va davlat-xususiy sherikligini samarali shakllantirish mexanizmlari - Y.M.Xalikov (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada Ijtimoiy xizmatlat sohasini rivojlanish tendentsiyalari va davlat-xususiy sherikligini samarali shakllantirish mexanizmlari bayon etilgan bayon etilgan hamda investitsion-tashkiliy ta’minotining tuzilishi ishlab chiqilgan.