Jismoniy shaxslarni kreditlash jarayonlarini takomillashtirish - Jurayeva , Sevara (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada jismoniy shaxslarni kreditlash jarayonlarini takomillashtirish masalalari o‘rganilgan. Kreditlash tizimidagi mavjud muammolar tahlil qilinib, ularni samarali hal qilish uchun innovatsion yondashuvlar taklif qilingan. Shuningdek, xalqaro tajriba va milliy sharoitlarning o‘ziga xos jihatlari hisobga olingan holda, kreditlash jarayonlarini raqamlashtirish va avtomatlashtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.