Innovatsion jarayonlarni boshqarish samaradorligini baholashning uslubiy jihatlari - Toʻgʻonov , Ibrohimxoʻja (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada innovasion jarayonlarni boshqarish samaradorligini baholash masalalari oʻrganilgan. Innovasion faoliyatni samarali tashkil etish va boshqarish uchun qoʻllaniladigan asosiy usullar tahlil qilinib, ularning iqtisodiy va metodologik jihatlari koʻrib chiqilgan. Muallif innovasion jarayonlarni boshqarish samaradorligini baholashda zamonaviy tahlil usullari va koʻrsatkichlardan foydalanish muhimligini asoslab bergan. Shuningdek, samaradorlikni oshirish yoʻnalishlari boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilgan va ularni amaliyotga tatbiq etish imkoniyatlari muhokama qilingan. Ushbu maqola innovasion jarayonlar boshqaruvini takomillashtirishga qaratilgan ilmiy tadqiqotlar uchun metodologik asos sifatida xizmat qiladi.