Аholini ish bilan ta’minlashning ijtimoiy – iqtisodiy va huquqiy mexanizmlarini takomillashtirish - Zufarova , Gulmira (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada aholini ish bilan bandligini oshirishning dolzarbligi xamda ushbu muammo bo’yicha iqtisodchi olimlar tadqiqot ishlari tahlil qilingan. Tahlil natijalaridan kelib chiqib, mehnat resurslarini ish bilan ta’minlashda xizmat sohasi turlarini kengaytirish t aklif etilgan.