Sanoat korxonalarida mahsulotlar eksportining iqtisodiy mexanizmlari va xorijiy tajribasi - Akramova , Zuhraxon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada sanoat mahsulotlari eksporti sohasidagi ilg‘or tajribalar rivojlangan va rivojlanayotgan mamlakatlar misolida o‘rganilgan. Tadqiqot va tahlil jarayonida chet eldagi muvaffaqiyatli tajribalar solishtirilgan. Shuningdek, mamlakatimizda bunday yondashuvlarni qo‘llash uchun bir qator amaliy takliflar va tavsiyalar ishlab chiqilgan.