Oilaviy tadbirkorlik va hunarmandchilikni mahallalarda yuritilish holati - Yaxshiboyeva , Laylo (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada oilaviy tadbirkorlik va hunarmandchilikni mahallalarda rivojlantirishning hozirgi holati tahlil qilingan. Davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan ko‘mak, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari batafsil yoritilgan. Shuningdek, ushbu sohalarning iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy ahamiyati, hamda milliy merosni saqlab qolishdagi roli tahlil qilingan.