Toʻgʻridan-toʻgʻri sugʻurtalash operasiyalari boʻyicha xarajatlarni xalqaro standartlar asosida hisob va hisobotda aks ettirish uslubiyatini takomillashtirish - X.A.Raximov (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Maqolada toʻgʻridan-toʻgʻri sugʻurtalash operasiyalari boʻyicha xarajatlarni xalqaro standartlar asosida hisob va hisobotda aks ettirish uslubiyatini boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan