Moliyaviy barqarorlikni raqamli texnologiyalar bilan mustahkamlash: korxona darajasidagi yondashuvlar - Soibov , Nozimbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida korxona darajasida moliyaviy barqarorlikni ta’minlash yo‘llari tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya jarayonida moliyaviy axborot tizimlari, sun’iy intellekt, bulutli texnologiyalar va blokcheyn kabi ilg‘or yechimlarni joriy etish orqali resurslardan samarali foydalanish, xarajatlarni optimallashtirish va risklarni minimallashtirish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, maqolada korxonalar uchun barqaror moliyaviy strategiyalar ishlab chiqish, raqamli yechimlarni tanlash mezonlari hamda amaliy misollar asosidagi yondashuvlar bayon etiladi.