RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA HUNARMANDCHILIKNI RIVOJLANTIRISHNING PROGNOZ VARIANTLARI - Ermetov , Amirbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida hunarmandchilik sohasining rivojlanish istiqbollari, uning iqtisodiy va ijtimoiy ahamiyati hamda raqamli texnologiyalarni joriy etishning samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqotda xalqaro va milliy manbalar asosida hunarmandchilik faoliyatining raqamli transformatsiya jarayonidagi tendensiyalari hamda prognoz variantlari yoritilgan