SUN’IY INTELLEKT VA RAQAMLI IQTISODIYOTNING RIVOJLANISH YO‘NALISHLARI - Uzoqov , Farhod (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalari va raqamli iqtisodiyot o‘rtasidagi sinergiya va o‘zaro ta’sirlar tahlil qilinadi. SI texnologiyalarining turli sohalardagi qo‘llanilishi, istiqbolli rivojlanish yo‘nalishlari va 2025 hamda 2030-yillarga mo‘ljallangan prognozlar keltirilgan.