MAKROIQTISODIY BARQARORLIKNI TAʼMINLASH ORQALI AGRORESURSLAR BOZORI IQTISODIY XAVFSIZLIGINI OSHIRISH MASALALARI - Aliyev, Yashnarjon; Tashmuxamedova , Yayra (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimiz agrar bozori tarkibida faoliyat yuritayotgan agroresurslar bozorining iqtisodiy xavfsizligini oshirish va makroiqtisodiy barqarorlikni ta’minlashga xizmat qiladigan o‘zaro munosabatlarni takomillashtirish masalalari nazariy hamda amaliy jihatdan yoritib berilgan