KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI INNOVATSION IQTISODIYOTDA QO‘LLAB-QUVVATLASH STRATEGIYALARI - Mirzaaxmedov , Nodirbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion iqtisodiyot sharoitida kichik biznes va tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlashning zamonaviy strategiyalari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Tadqiqotda kichik biznes subyektlari rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar, davlat tomonidan yaratilayotgan imtiyozlar, shuningdek, raqobatbardoshlikni oshirishga xizmat qiluvchi innovatsion mexanizmlar kompleks tarzda yoritiladi. Bundan tashqari, kichik tadbirkorlikni samarali qo‘llab-quvvatlashga doir taklif va tavsiyalar ishlab chiqiladi