FRANSUZ TILIDA SAYYOHLIK TERMINLARINING MULTIMODAL VEKTOR XUSUSIYATLARI - Abduaxadova , Zilola (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada fransuz tilida sayyohlik sohasiga oid terminlarning multimodal vektor xususiyatlari haqida fikr yuritiladi. Maqolada lingvistik va multimodal yondashuvlar asosida terminlarning semantik kontekstidagi o‘ziga xosliklari o‘rganiladi. Shuningdek, turli turdagi vektorlar (lingvistik, vizual, audiovizual) orqali sayyohlik terminlarini modellashtirish metodologiyasi keltiriladi.