FRANSUZ TILIDA FONO-GRAFOSTILISTIK VOSITALAR: TIPOLOGIYA VA KLASSIFIKATSIYA - Islomov , Dilshod (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada fransuz tilida fono-grafostilistik vositalarining tipologiyasi va klasifikatsiyasi haqida tilshunos olimlarning ilmiy-nazariy qarashlari, fikr-mulohazalari misollar asosida tahlil qilindi, mazkur vositalarning inson ruhiyatiga ta’siri darajasi ko‘rsatib o‘tildi. Inson ruhiyatini ifodalashda fono-grafostilistik vositalarining o‘rni muhim ekanligi, shu bilan birga, fono-grafostilistik vositalar orqali yozuvchi yoki nutq so‘zlovchining ichki kayfiyati, emotsional holati va subyektiv qarashlari ham aniqlanadi