Kambag‘allikni qisqartirish – aholi turmush farovonligini ta’minlashning muhim omili - Usmanov, Baxodir (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada aholining turmush farovonligi va uni ta’minlash orqali kambag‘allikni qisqartirishning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil etilgan. Xorijiy olimlarning qarashlari va ilmiy xulosalari tizimlashtirilgan. Tadqiqotlar asosida kambag‘ allikni qisqartirish orqali aholi turmush farovonligini ta’minlash bo‘yicha ilmiy taklif va xulosalar ishlab chiqilgan.