Xalqaro turizm bozorining rivojlanish tendensiyalari va unda O‘zbekistonning ishtiroki - Eshtayev, Alisher; Bobobekova, Nargiza (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada xalqaro turizm bozorining rivojlanish tendensiyalari, Butunjahon turizm tashkiloti va bir qator xalqaro tashkilotlarning sohani rivojlantirish borasidagi faoliyati, O‘zbekistonning xalqaro turizm bozoridagi hozirgi mavqei, milliy turizm brendini ilgari surish istiqbollari hamda unga ta’sir qiluvchi omillar batafsil yoritilgan.