Iqtisodiyot transformatsiyasi sharoitida xo‘jalik yurituvchi subyektlar moliyaviy resurslarini boshqarishda metodologik yondashuvlar va ilmiy qarashlar - Jiyanova, Nargiza (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada xo‘jalik yurituvchi subyektlar moliyaviy resurslarini boshqarishning nazariy-uslubiy asoslari yoritilgan. Moliyaviy resurslarni boshqarish tushunchasining nazariy yondashuvlar tadqiq qilingan, shu bilan birgalikda moliyaviy resurslarni boshqarishning asaosiy instrumentlarining uslubiy jihatlari shakllantirilgan. Xo‘jalik yurituvchi subyektlar moliyaviy resurslarini samarali boshqarishda moliyaviy dastaklar qo‘llanilishi izohlangan.