Kichik biznes va tadbirkorlikning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar - Kurbonov, Jasurbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlikning rivojlanishiga ta’sir etuvchi asosiy omillar hamda ushbu mavzuda olib borilgan tadqiqotlar o‘rganilgan.