Yengil sanoat korxonalarini soliqqa tortish mehanizmini takomillashtirish - F. Jumaniyazova (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada soliq to‘lovchilari uchun qulaylik yaratish va davlat organlarining nazorat qilish samaradorligini oshirish maqsadida raqamli soliq tizimlarini takomillashtirish, yengil sanoat korhonalarini soliqqa tortish mehanizmini takomillashtirish ko’rib chiqilgan.