Qurilish xizmatlari bozorida marketingni tashkil qilish xususiyatlari - Musayeva, Shoira (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqola qurilish sohasida marketing faoliyatini tashkil qilish xususiyatlarini yoritishga qaratilgan. Muallif marketing faoliyatining ikkita jihati, ya’ni bozor ishtirokchilarida marketing xizmati hamda qurilish bozorini segmentlashga e’tibor qaratgan.