Qimmatli qog‘ozlar bozorida fundamental tahlil amaliyotini rivojlantirish istiqbollari - Sheratov, Jurabek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada qimmatli qog‘ozlar bozorida fundamental tahlilning kamchiliklari va afzalliklari borasida so‘z boradi. Shuningdek, ushbu mavzu doirasidagi iqtisodchi olimlarning tadqiqot ishlaridan foydalangan holda fundamental tahlilning amalga oshirilish jarayoni yoritilgan.