Davlat maqsadli dasturlarini imtiyozli kreditlash tizimining mamlakat ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishidagi o‘rni - Shodiyev, Shuhrat (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida aholini ijtimoiy-iqtisodiy qo‘llab-quvvatlash, mamlakatda kambag‘allikni qisqartirish va oilaviy tadbirkorlikni rivojlantirishga qaratilgan davlat dasturlarining mamlakat rivojiga qo‘shgan hissasi, dastur amalga oshiirilishida mamlakat hayotida ro‘y bergan o‘zgarishlar atroflicha tahlil qilingan.