Qurilish materiallari sanoati korxonalari raqobatbardoshligini oshirishning xorijiy ilgʻor davlatlar tajribasi - Qaxxorov, Shoxruxbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada qurilish sanoati korxonalari raqobatbardoshligini oshirishning xorijiy ilgʻor davlatlar tajribalari oʻrganilgan. Shuningdek, qurilish sanoati korxonasi raqobatbardoshligi darajasi samaradorligini ta'minlashga qaratilgan korxona faoliyatini diversifikasiyalash matrisasi ishlab chiqilgan.