Yuqori malakali kadrlar tayyorlash samaradorligi iqtisodiy-statistik tahlili - Zaripova , Mukaddas (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada yuqori malakali kadrlar tayyorlash samaradorligining iqtisodiy-statistik tahlili amalga oshirilgan. Shuningdek, dinamika qatorlarini tahlil qilishda qo‘llaniladigan statistik ko‘rsatkichlar tizimi bayon etilgan. Iqtisodiy-statistik tahlilga tayangan holda ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.