Oziq-ovqat mahsulotlari bozorida yashil marketing strategiyasini qo‘llash - Po‘latova , Shahnoza (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqaruvchi korxonalar tomonidan yashil marketing strategiyalarini ishlab chiqish, yashil marketing strategiyalarini ishlab chiqishga bo‘lgan yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqaruvchi korxonalar tomonidan “yashil” marketing strategiyasini tanlash matritsasi ishlab chiqilgan.