Iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari sohasida nomoddiy aktivlar hisobi va uni takomillashtirish masalalari - Ishankulov , Izzatilla (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari sohasida nomoddiy aktivlar hisobi va uni takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirilgan. Unda nomoddiy aktivlarning turlari, ularni baholash usullari va ulardan samarali foydalanishni ta’minlash bo‘yicha xalqaro tajribalar o‘rganilgan. Shuningdek, nomoddiy aktivlarning iqtisodiy samaradorlikka ta’siri va ularni raqamli iqtisodiyot sharoitida boshqarish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.