Korxonalarda kadrlar siyosati va mehnatni tashkil etish - Obidxonov , Javoxirxon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada kadrlar siyosatining muhim tomonlari, asosiy tamoyillari, korxona mehnat unumdorligidagi ahamiyati, shuningdek, korxonalarda mehnatni tashkil etish bo‘yicha chora-tadbirlar va ularning amalga oshirish yo‘llari haqida tahlil keltirilgan.