Qoraqalpog‘iston Respublikasida turizmni rivojlantirishning zamonaviy imkoniyatlari - Isakov , Janabay (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada hududlarda turizmni rivojlantirishning ilmiy – nazariy va amaliy asoslari o‘rganilgan, Qoraqalpog‘iston Respublikasida turizmning rivojlanish holati tahlil qilingan, mamlakatimiz hukumati tomonidan hududda turizmni rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan ishlar o‘rganilgan hamda bu borada tavsiyalar berilgan.