Marketingda sun’iy intelektdan foydalanish samaradorligi - Tohirov , Sharofiddin; Umarov , Abdulaziz; Yuldashev , Abduxakim (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqola marketing sohasida sun’iy intellektdan foydalanishning samaradorligini o‘rganishga bag‘ishlangan. Sun’iy intellekt texnologiyalari iste’molchilarni segmentatsiya qilish, ma’lumotlarni tahlil qilish va marketing strategiyalarini shaxsiylashtirishda keng imkoniyatlar yaratadi. Tadqiqot natijalari sun’iy intellekt marketing jarayonlarini optimallashtirishda samarali vosita ekanligini ko‘rsatadi. Shu bilan birga, maqolada sun’iy intellektni joriy qilishda yuzaga keluvchi texnik, moliyaviy va huquqiy masalalar ham ko‘rib chiqilgan.