O‘zbekistonda ko‘chmas mulk hamda baholash xizmatlari bozorining rivojlanish holati - Ishonqulov , Nizamjon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Maqolada O‘zbekistonda ko‘chmas mulkni baholashning amaldagi holati va uni rivojlantirish istiqbollari hamda baholash xizmatlari bozorining rivojlanish holati aks ettirilgan. Jumladan, ko‘chmas mulk qiymatini baholashning xizmatlar bozoridagi o‘rni, mulkni baholashga oid ilmiy-nazariy qarashlarning qiyosiy tavsifi, ko‘chmas mulk obyektlarining belgilari, ko‘chmas mulk bozorlarining tasnifi, baholash faoliyatini tartibga solish bilan bog‘liq bo‘lgan mexanizmlar ko‘rib chiqilgan.