O‘zbekistonda soliq ma’muriyatchiligining samaradorligini oshirish masalalari - Babayev , Farrux (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Maqolada soliq ma’muriyatchiligining samaradorligini baholash va o‘lchash mezonlari muhokama qilingan. Soliq ma’muriyatchiligining samaradorligini baholashga qaratilgan turli nazariy yondashuvlar o‘rganilib, O‘zbekiston hukumati uchun samaradorlikni baholash va o‘lchash bo‘yicha mezonlar taklif qilingan hamda mavzu yakunida xulosa shakllantirilgan.