O'zbekiston Respublikasida islom banklarini tashkil etishda xorij tajribasining o'rni - Yo‘ldosheva, Iroda (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada alohida olingan mamlakatlarda islom bankchiligini tashkil etish jarayoni, bosqichlari va yo‘nalishlari, tijorat banklarida islomiy bank xizmatlarini tashkil qilish bilan bog‘liq iqtisodiy va ijtimoiy munosabatlar tashkil etadi.