Sanoat korxonalarida xarajatlarni mahsulot tannarxiga taqsimlash metodologiyasini takomillashtirish istiqbollari - Safarov , Javohir (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqola sanoat korxonalarining bilvosita xarajatlarini guruhlash va qayta guruhlashtirishni takomillashtirish, shuningdek ularni mahsulot (ishlar, xizmatlar) tannarxiga kiritish hamda tizimli taqsimlash metodologiyasi masalalariga bagʻishlangan.