Uy-joy fondini boshqarishning mazmun-mohiyati va o‘ziga xos xususiyatlari - Inoyatova , Durdona (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada uy-joy fondini boshqarishning mazmun-mohiyati, funksiyalari, ishtirokchilari va uni amalga oshirishda yuzaga keladigan muammolar yoritilgan. Shuningdek, uy-joy fondini boshqarishning o‘ziga xos jihatlari va zamonaviy yondashuvlar asosida takomillashtirish zarurati asoslab berilgan