Inson resurslarini o‘rganishning asosiy yondashuvlari: mohiyat-ta’rifiy tahlil - Bakırov, Qobiljon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot davrida inson kapitalidan foydalanish yondashuvlarini ishlab chiqish hamda balanslashgan modellarni takomillashtirish orqali inson kapitalidan foydalanishga oid umumiy modellar ishlab chiqilgan.