RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA SOLIQ TEKSHIRUVLARI TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - To‘rayev , Shavkat (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada soliq tizimida raqamli texnologiyalardan samarali foydalanish orqali soliq bilan bog‘liq xizmatlarni soddalashtirish, ya’ni soliq organlari xodimlari hamda soliq to‘lovchilarning imkoniyatlarini kengaytirish, shuningdek, soliq tizimidagi ko‘plab jarayonlarni raqamli texnologiyalar asosida amalga oshirish bo‘yicha takliflar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Shuningdek, ushbu takliflarning samaradorligini baholash usullari o‘rganilib, tadqiqot natijalari asosida xulosa va takliflar shakllantirilgan