O‘ZBEKISTONDA BANKLARNI TRANSFORMATSIYA QILISH JARAYONINING JORIY HOLATI TAHLILI - Umarova , Malika (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada banklarni transformatsiyalashning nazariy jihatlari, olimlarning ilmiy yondashuvlari keltirilgan. Shuningdek, mamlakatimizda banklarni transformatsiyalash jarayonining joriy xolati, bosqichlari tahlil etilib, mamlakatda banklarni transformatsiyalash jarayonining asosiy muammo va kamchiliklari tahlil etilgan.